Τροχαίο με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες στην Θεσσαλονίκη
Ένας νεκρός και τέσσερις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας. Το τροχαίο προκλήθηκε όταν όχημα τηλεοπτικού συνεργείου συγκρούστηκε αρχικά με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στο ίδιο ρεύμα και στη συνέχεια πέρασε από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με άλλα πέντε διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ένας νεκρός και τέσσερις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που προκλήθηκε νωρίτερα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Πανοράματος – Πυλαίας.
Ο νεκρός ήταν οδηγός οχήματος με βουλγάρικες πινακίδες, σύμφωνα με τον διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Τυριακίδης.
Το τροχαίο προκλήθηκε, όταν όχημα τηλεοπτικού συνεργείου που κινείτο από δυτικά προς ανατολικά συγκρούστηκε αρχικά με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στο ίδιο ρεύμα και στη συνέχεια πέρασε από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο ρεύμα προς δυτικά, όπου συγκρούστηκε με άλλα πέντε διερχόμενα αυτοκίνητα. Το ένα εξ’ αυτών οδηγούσε ο άνδρας που έχασε τη ζωή του.
Νωρίς το απόγευμα αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της περιφερειακής οδού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- CNN: Ρωσικό πλοίο βυθίστηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες, ίσως μετέφερε πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Βόρεια Κορέα
- Eurovision 2026: Η γιορτή των 70 χρόνων στη σκιά του μποϊκοτάζ για το Ισραήλ
- Charlotte Foucteau στο 11o Delphi Economic Forum: Η τεχνολογία φέρνει ταχύτητα και κλίμακα, αλλά η αξία δημιουργείται από τον άνθρωπο
- Η πρόληψη και η ενημέρωση σώζουν ζωές: Το Allwyn Care ενεργοποιεί την κοινωνία για την Υγεία
- Σοκάρει ο Χάσενχουτλ: «Παραλίγο να πεθάνω από τον χανταϊό»
- Η θάλασσα του Πειραιά γίνεται γιορτή και η πόλη πρωταγωνιστεί


