Στο ψηφοδέλτιο Σγουρού ο επί 12 χρόνια δήμαρχος Βύρωνα Ν.Χαρδαλιάς
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα με τον συνδυασμό Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής κατέρχεται ο επί 12 χρόνια δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κ. Χαρδαλιά είχε γίνει πρόταση από τον πρωθυπουργό να είναι στην ευρωλίστα, εκείνος όμως δεν την αποδέχθηκε, καθώς δεν επιθυμεί εμπλοκή με την κεντρική πολιτική σκηνή.
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα με τον συνδυασμό Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής κατέρχεται ο επί 12 χρόνια δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Μ.Τρίτης, στον κ. Χαρδαλιά είχε γίνει πρόταση από τον πρωθυπουργό να είναι στην ευρωλίστα, εκείνος όμως δεν την αποδέχθηκε, καθώς δεν επιθυμεί εμπλοκή με την κεντρική πολιτική σκηνή.
«Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος» δήλωσε ο δήμαρχος.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που στελέχη προσκείμενα στο γαλάζιο στρατόπεδο εκφράζουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Γιάννη Σγουρού. Χαρακτηριστικές ήταν πριν από λίγες εβδομάδες οι δηλώσεις του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη: «Γιατί να μην στηρίξουμε έναν επιτυχημένο αυτοδιοικητικά άνθρωπο, ο οποίος δεν δρα πολιτικά;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Μεγάλης διάρκειας ο σεισμός των 5,7R στο Λασίθι – Ανησυχία για τους μετασεισμούς
- Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κάνει καριέρα στο YouTube!
- ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι στους δήμους – Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
- Υπόγεια Ρεύματα: Έρχονται δυναμικά στη σκηνή της Τεχνόπολης
- Άγιος Δημήτριος: Σήμερα στον στρατιωτικό εισαγγελέα οι «4» – Πώς ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο
- Σεισμός στην Κρήτη: Βίντεο από την ώρα που χτυπούν τα 5,7 Ρίχτερ
