Παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Μ.Τρίτη η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη, παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά είναι ο σημερινός δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, τον οποίο συνάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στην εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Γ.Μώραλη «προκαλεί εύλογα ερωτηματικά» δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Άραγε ποιον στηρίζει η ΝΔ; Τον κ. Μιχαλολιάκο που χαίρει της επίσημης στήριξης Σαμαρά ή τον κ. Μώραλη που τον στηρίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης; Τελικά πόσες συνιστώσες έχει η ΝΔ;» ρωτά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Το «παρών» έδωσε ακόμη ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό Μώραλη.

Από παλαίμαχους αθλητές στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Αμανατίδης και Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο κ. Μώραλης στην ομιλία του τόνισε ότι όραμά του είναι να γίνει ο Πειραιάς ένα μεγάλο ναυτιλιακό κέντρο για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη. Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής.

» Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Από την μεριά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις, στις οικογένειές μας. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη.

» Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας