Τι απαντά η Lidl Hellas για την πασχαλινή προσφορά αμνοεριφίων
Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων, που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της, προχώρησε η εταιρεία.
Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων, που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της, προχώρησε η εταιρεία.
Η Lidl Hellas αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής: «Την παρούσα εβδομάδα, η Lidl Hellas διαθέτει στα καταστήματά της σε προσφορά διαφόρους κωδικούς συσκευασμένου νωπού αρνιού. Συνολικά, η Lidl Hellas έχει προγραμματίσει να διαθέσει περίπου 190.000 κιλά νωπό αρνί στην ελληνική αγορά. Η ποσότητα αυτή είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερη, σε σχέση με τις ποσότητες που είχε διαθέσει πέρυσι στην ελληνική αγορά, την αντίστοιχη περίοδο.
Ο προγραμματισμός έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να μπορούν να προβαίνουν από 13/4 μέχρι 19/4 σε πολλαπλές παραγγελίες/προμήθειες.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένο Έλληνα προμηθευτή. Οι διαδικασίες, που ακολουθούνται κατά την παραγωγική διαδικασία, υπάγονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα του εμπορεύματος.
Η αποδοχή στα συγκεκριμένα προϊόντα στις αρχές της εβδομάδας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Σας ζητούμε συγγνώμη για όποια αναστάτωση προκλήθηκε κατά την προσφορά των συγκεκριμένων προϊόντων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης – Ήχησε το 112
- O καπνός από τις πυρκαγιές στη Γαλλία κάλυψε τον Ατλαντικό – Δορυφορικές εικόνες
- Tι πιστεύουν οι Έλληνες για την «Οδύσσεια» του Νόλαν; Οι New York Times το ψάχνουν
- Ο Δήμος Ελληνικού–Αργυρούπολης στο πλευρό του ακριτικού Δήμου Αγίου Ευστρατίου
- Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κορινθία – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο
- Ινδία: Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών ζητά το Κόμμα του Λαού των Κατσαρίδων