Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: «Σκυλάκι του καναπέ» ο Τσίπρας στην ΕΕ

Κουτσούμπας: «Σκυλάκι του καναπέ» ο Τσίπρας στην ΕΕ

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντάς τον «σκυλάκι του καναπέ» έναντι των εταίρων και απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικας και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις "λιοντάρι" στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι "σκυλάκι του καναπέ"» λέει.

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντάς τον «σκυλάκι του καναπέ» έναντι των εταίρων και απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο κ. Κουτσούμπας αναφέρει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα: «Όποιος παριστάνει ότι εκπλήσσεται από τη στάση του ΚΚΕ ή απλά είναι αυτό που λέει η νεολαία «UFO» ή θέλει να κοροϊδέψει ασύστολα τους ψηφοφόρους. Αν ρωτήσετε αυθόρμητα ψηφοφόρους όλων των κομμάτων τι θα έβαζαν ως ετικέτα στον όρο «πολιτικός καιροσκοπισμός», σίγουρα θα έβαζαν τη φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα».

Και συνεχίζει: «Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικας και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις «λιοντάρι» στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι «σκυλάκι του καναπέ»».

Ο κ. Κουτσούμπας απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «όπως δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, έτσι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ που -παρά τις επιμέρους διαφορές- είναι στην ίδια όχθη με τους υπόλοιπους.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει, επίσης, ότι η έξοδος στις αγορές δεν αποκλείεται να είναι δείγμα ανάκαμψης, αλλά ο λαός δεν θα βγει ωφελημένος από αυτή, όπως εκτιμά.

Αναφερόμενος και στο Ποτάμι τονίζει σκωπτικά ότι θα μπορούσε να ονομάζεται «όπου φυσάει ο άνεμος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024