Με νίκες συνέχισαν Λιλ και Μονακό στην 33η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας ακόμα ένα βήμα προς την πραγμάτωση των στόχων τους. Η Μονακό (1-0 εκτός τη Ρεν) θέλει την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η Λιλ (1-0 την Βαλανσιέν) την τρίτη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς της ίδιας διοργάνωσης. Επίσης, την παραμονή της εξασφάλισε -ουσιαστικά- η Εβιάν, με το 2-1 επί της Μπαστιά.
Με νίκες συνέχισαν Λιλ και Μονακό στην 33η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας ακόμα ένα βήμα προς την πραγμάτωση των στόχων τους.
Η Μονακό (1-0 εκτός τη Ρεν) θέλει την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League και η Λιλ (1-0 την Βαλανσιέν) την τρίτη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς της ίδιας διοργάνωσης.
Επίσης, την παραμονή της εξασφάλισε -ουσιαστικά- η Εβιάν, με το 2-1 επί της Μπαστιά.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.