Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεΐχης από το Ντουμπάι ζητά 60 φινετσάτες Ιταλίδες για να πάει για ψώνια

Σεΐχης από το Ντουμπάι ζητά 60 φινετσάτες Ιταλίδες για να πάει για ψώνια

Σε γραφείο διαχείρισης ανθρώπινων πόρων της Π΄΄αδαπευθύνθηκε σεΐχης από το Ντουμπάι με ένα σχετικά ασυνήθιστο αίτημα: Θέλει να προσλάβει 60 νεαρές Ιταλίδες με αίσθηση του στιλ και γνώσεις σαβουάρ βίβρ για τις διακοπές που πρόκειται να κάνει στην Ευρώπη. Ο σκοπός του είναι εντελώς αγνός, επιμένει το πρακτορείο που έχει αναλάβει το κάστινγκ: Ο σείχης χρειάζεται βοήθεια στα ψώνια για τις γυναίκες του.

Σε γραφείο διαχείρισης ανθρώπινων πόρων απευθύνθηκε σεΐχης από το Ντουμπάι με ένα σχετικά ασυνήθιστο αίτημα: Θέλει να προσλάβει 60 νεαρές Ιταλίδες με αίσθηση του στιλ και γνώσεις σαβουάρ βίβρ για τις διακοπές που πρόκειται να κάνει στην Ευρώπη.

Ο σκοπός του είναι εντελώς αγνός, επιμένει το πρακτορείο που έχει αναλάβει το κάστινγκ: Ο σείχης χρειάζεται βοήθεια στα ψώνια για τις γυναίκες του.

Ο σεΐχης στράφηκε στο γραφείο DOC της Πάντοβα, όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Μάουρο Μπελκάρο στην Corriere dela Serra. Η αγγελία μιλά για αμοιβή 100 ευρώ την ημέρα και απευθύνεται σε κοπέλες από 18 μέχρι 28 ετών.

Όχι, σε καμία περίπτωση ο σεΐχης δεν θέλει να «διευρύνει» το χαρέμι του, επιμένει ο Μπελκάρο. Μάλιστα, η εμφάνιση είναι δευτερεύουσας σημασίας υποστηρίζει. Ο σεΐχης πρόκειται να ταξιδέψει για έναν μήνα στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στοι Παρίσι, την Ίμπιζα, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, την Στοκχόλμη, το Μιλάνο και τη Βενετία με συνοδεία συνολικά 50 ατόμων.

Στη συνοδεία θα βρίσκονται και οι σύζυγοί του και οι κόρες του, οι οποίες χρειάζονται βοήθεια στα ψώνια. Εκεί θα αναλάβουν οι κοπέλες που ακόμη αναζητούνται.

Ο σεΐχης επιμένει σε Ιταλίδες επειδή, ως γνωστόν, έχουν πολύ καλή αίσθηση του στιλ. Οι κοπέλες δεν θα πρέπει μόνο να είναι ενημερωμένες για την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά και να γνωρίζουν πού και πώς θα μπορούν να βρουν τα καλύτερα κομμάτια -όπως επίσης και να «κινηθούν» σε βραδινές εξόδους (εκεί χρειάζεται το σαβουάρ βιβρ).

Ο Μπελκάρο εξηγεί επίσης ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι κοπέλες που θα παρουσιάσει στον σεΐχη -ο οποίος και θα κάνει την τελική επιλογή. Στον πρώτο γύρο των 80 υποψηφίων, πέρασαν μόλις δέκα, λέει, και τώρα μένουν οι υπόλοιπες 50.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024