Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟ έκανε το 1-0 επί των Βριλησσίων για την 3η θέση

Ο ΠΑΟ έκανε το 1-0 επί των Βριλησσίων για την 3η θέση

Με «διπλό» στα Βριλήσσια (3-2) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στις αναμετρήσεις των πλέι οφ για τις θέσεις 3-4 στην Α1 Γυναικών ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινες» του Γιώργου Ρούσση προηγήθηκαν 2-0 στην έδρα της αντιπάλου της, όμως η ομάδα των βορείων προαστίων αντέδρασε, ισοφάρισε και ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, το οποίο κατάκτησαν οι φιλοξενούμενες με άσο της Βασιλαντωνάκη. Με νίκη και το βράδυ της Παρασκευής στην Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Με «διπλό» στα Βριλήσσια (3-2) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στις αναμετρήσεις των πλέι οφ για τις θέσεις 3-4 στην Α1 Γυναικών ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινες» του Γιώργου Ρούσση προηγήθηκαν 2-0 στην έδρα της αντιπάλου της, όμως η ομάδα των βορείων προαστίων αντέδρασε, ισοφάρισε και ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, το οποίο κατάκτησαν οι φιλοξενούμενες με άσο της Βασιλαντωνάκη.

Με νίκη και το βράδυ της Παρασκευής στην Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Τα σετ (πρώτη αναφέρεται η γηπεδούχος): 22-25, 19-25, 25-21, 25-20, 15-17

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη ανατροπή στο πρώτο σετ, όταν με σερί 1-7 μετέτρεψε το εις βάρος του 21-18 σε 22-25, ενώ επικράτησε πιο εύκολα στο δεύτερο για να επιστρέψουν τα Βριλήσσια στο ματς έχοντας όπλο την πίεση στο σερβίς και συνακόλουθα το καλό μπλοκ. Στο τάι μπρέικ οι «πράσινες» ξέφυγαν με 5-7 και 10-13, τα Βριλήσσια ισοφάρισαν και η Χαντάβα «έσπασε» τα πρώτα δύο αντίπαλα «ματς μπολ» αλλά όχι και το τρίτο, που ήταν ο άσος της Βασιλαντωνάκη.

«Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν στο γήπεδο. Ξυπνήσαμε στο 3ο και πήγαμε το ματς στο τάι μπρέικ που το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Κρατάμε την απόδοση στα τρία τελευταία σετ και είμαστε αισιόδοξες ότι θα πάμε την Παρασκευή στην Κυψέλη για να κάνουμε την ανατροπή» δήλωσε η Τόνια Κοκκίου των Βριλησσίων.

Από την πλευρά της, η Αποστολία Νούσια δήλωσε: «Μπήκαμε με αρκετά λάθη στο παιχνίδι αλλά στο τέλος του πρώτου σετ καταφέραμε και κρατήσαμε την υποδοχή, πιέσαμε στο σέρβις και κλείσαμε το μπλοκ μας. Στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και υποδοχή, αλλά στο κρίσιμο σημείο επαναφέραμε την καλή εικόνα μας και κατακτήσαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στην Κυψέλη για να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την 3η θέση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024