Έφεση για την υπόθεση του Μαρινάκη – Θεοδωρίδη
Έφεση άσκησε ο εισαγγελέας Δημήτρης Ζαμιανίτης στην απόφαση που αθώωσε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για τα γεγονότα στον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.
Έφεση άσκησε ο εισαγγελέας Δημήτρης Ζαμιανίτης στην απόφαση που αθώωσε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για τα γεγονότα στον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.
Έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει από την αρχή και αυτήν την φορά θα εξεταστεί από το εφετείο.
Θυμίζουμε ότι στην δίκη της 28 Μαρτίου έπειτα από εξέταση 9 μαρτύρων μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο «ισχυρός άνδρας» του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάλης αλλά και ο διαιτητής του τελικού Θανάσης Γιάχος, ο εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει αθωωτική απόφαση και το ΣΤ’ Τριμελές πλημμελειοδικείο έκρινε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη αθώους λόγω αμφιβολιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Κοτόπουλο με μανιτάρια
- ΠΑΣΟΚ: Η Επιτροπή Διεύρυνσης του Σκανδαλίδη επιστρατεύει το «βαρύ πυροβολικό» – Η πρώτη εκδήλωση στην Αττική
- Τελικά τρώμε λάθος τους σπόρους chia και δεν το ξέρουμε;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες – Έως τους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
- Εισφορά αλληλεγγύης: Έρχεται λίφτινγκ στο χαράτσι για 400.000 συνταξιούχους
- «Η Ωραία Ελένη ήταν και μισή πουλί, βγήκε από αυγό»: Ο Κίμελ απαντά στον Μασκ που ήθελε την ηρωίδα λευκή






