Την πρόθεσή του να ψηφίσει στις ευρωεκλογές «Το Ποτάμι» και τον καθηγητή Γ. Γραμματικάκη εξέφρασε την Τετάρτη, μέσω του Βήμα 99,5, o Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στον κ. Γραμματικάκη, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου».

«Με κατέπληξε το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού. Περίμενα ένα ψηφοδέλτιο περισσότερο μιντιακό για να γίνει φιγούρα. Είναι πολύ σοβαρά πρόσωπα και μου’ ρχεται τώρα να το ψηφίσω» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας:

«Δεν θα ψηφίσω Ελιά και ΠΑΣΟΚ, διότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με υβρίζει χωρίς να ασχολούμαι μαζί της. Δεν έχω καμία μεγαλοψυχία για ανθρώπους που πήραν μια παράταξη από το 40% και την έχουν φτάσει στο 4%. Καμία μεγαλοψυχία και την επομένη των εκλογών θα τα πούμε και πιο καθαρά… Αλλά το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται (να το ψηφίσω) και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ επίσης δεν έχω καμία διάθεση να το ψηφίσω, διότι έκανε λάθος. Κατέβασε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο που το βελτιώνει η απουσία του κ. Κρανιδιώτη, του οποίου οι απόψεις είναι γνωστές». 

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ως κορυφαία επιτυχία την έξοδο της χώρας στις αγορές, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει κουρευτείτε σαν εμένα».

Τέλος, για τον τέως γγ της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο, ο κ. Πάγκαλος είπε:

«Ο κ. Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός, δεν χρειάζεται να μιλήσει με τον Κασιδιάρη για να καταλάβει κανείς τι είναι. Χρόνια κυκλοφορεί στους ακροδεξιούς κύκλους της Αθήνας και κυκλοφορούν καλαμπούρια σε βάρος του. Είναι πασίγνωστος, τον ξέρει όλος ο κόσμος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας