Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θ. Πάγκαλος: Θα ψηφίσω «Ποτάμι» και Γ. Γραμματικάκη

Θ. Πάγκαλος: Θα ψηφίσω «Ποτάμι» και Γ. Γραμματικάκη

Την πρόθεσή του να ψηφίσει στις ευρωεκλογές «Το Ποτάμι» και τον καθηγητή Γ. Γραμματικάκη εξέφρασε την Τετάρτη, μέσω του Βήμα 99,5, o Θεόδωρος Πάγκαλος. Αναφερόμενος στον κ. Γραμματικάκη, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου».

Την πρόθεσή του να ψηφίσει στις ευρωεκλογές «Το Ποτάμι» και τον καθηγητή Γ. Γραμματικάκη εξέφρασε την Τετάρτη, μέσω του Βήμα 99,5, o Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στον κ. Γραμματικάκη, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου».

«Με κατέπληξε το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού. Περίμενα ένα ψηφοδέλτιο περισσότερο μιντιακό για να γίνει φιγούρα. Είναι πολύ σοβαρά πρόσωπα και μου’ ρχεται τώρα να το ψηφίσω» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας:

«Δεν θα ψηφίσω Ελιά και ΠΑΣΟΚ, διότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με υβρίζει χωρίς να ασχολούμαι μαζί της. Δεν έχω καμία μεγαλοψυχία για ανθρώπους που πήραν μια παράταξη από το 40% και την έχουν φτάσει στο 4%. Καμία μεγαλοψυχία και την επομένη των εκλογών θα τα πούμε και πιο καθαρά… Αλλά το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται (να το ψηφίσω) και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ επίσης δεν έχω καμία διάθεση να το ψηφίσω, διότι έκανε λάθος. Κατέβασε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο που το βελτιώνει η απουσία του κ. Κρανιδιώτη, του οποίου οι απόψεις είναι γνωστές».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ως κορυφαία επιτυχία την έξοδο της χώρας στις αγορές, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει κουρευτείτε σαν εμένα».

Τέλος, για τον τέως γγ της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο, ο κ. Πάγκαλος είπε:

«Ο κ. Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός, δεν χρειάζεται να μιλήσει με τον Κασιδιάρη για να καταλάβει κανείς τι είναι. Χρόνια κυκλοφορεί στους ακροδεξιούς κύκλους της Αθήνας και κυκλοφορούν καλαμπούρια σε βάρος του. Είναι πασίγνωστος, τον ξέρει όλος ο κόσμος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024