Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Concept Coupe SUV: Στον coupe

Mercedes-Benz Concept Coupe SUV: Στον coupe «χορό» των SUV

O επικεφαλής του γερμανικού ομίλου, Dieter Zetsche αποκάλυψε την πρώτη εικόνα ενός νέου μοντέλου το οποίο θα συνδυάζει τα SUV χαρακτηριστικά με την coupe σχεδίαση και από το 2015 θα ενταχθεί στην γκάμα της Mercedes-Benz.

Η γερμανική φίρμα φαίνεται να προετοιμάζεται να προσθέσει τον παράγοντα… coupe στην SUV γκάμα της, ξεκινώντας από ένα πρωτότυπο SUV με coupe οροφή και δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου.

Το πρώτο τεκμήριο της προσθήκης ενός, αντίστοιχης σχεδίασης SUV στην γκάμα της Mercedes-Benz και του μελλοντικού ανοίγματος της σε αυτήν την κατηγορία, έδωσε ο επικεφαλής του ομίλου Daimler, Dieter Zetsche, ο οποίος και αποκάλυψε την εικόνα του πρωτότυπου SUV κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης μετόχων του ομίλου.

Προς το παρόν οι πληροφορίες που αφορούν τη νέα άφιξη προκύπτουν από αυτήν την εικόνα, ωστόσο, ο Dieter Zetsche, φρόντισε να μην αφήσει αμφιβολίες για το περί τίνος πρόκειται και για τις σαφείς προοπτικές παραγωγής του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με το Concept Coupe SUV, στοχεύουμε στο άνοιγμα της Mercedes-Benz σε μια νέα κατηγορία που θα προσελκύσει νέους πελάτες. Προβλέπουμε μεγάλη δυναμική για την Mercedes-Benz στο συνδυασμό coupe και SUV».

Εξίσου σαφής ήταν ο επικεφαλής της Daimler και σε ό,τι αφορά το χρόνο παρουσίασης του νέου πρωτοτύπου το οποίο θα παρουσιαστεί στην κινεζική έκθεση που ανοίγει τις πύλες της στις 20 Απριλίου οπότε και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα στοιχεία.

Παρά το πρώιμο στάδιο, στέλεχος της Mercedes-Benz φρόντισε να αποσαφηνίσει τις μελλοντικές προοπτικές του Concept Coupe SUV ως μοντέλου παραγωγής λέγοντας ότι η πρώτη αυτή εικόνα αποτελεί «…ένα ρεαλιστικό δείγμα της έκδοσης παραγωγής η οποία αναμένεται από την επόμενη χρονιά και θα διαθέτει πολύ δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά».

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024