Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε περιπέτειες η μπήκε η Ξάνθη μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Σε περιπέτειες η μπήκε η Ξάνθη μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα, που έγινε στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ νίκησε την Ξάνθη με 3-2 και αν και βαθμολογικά αδιάφορος, έβαλε σε μεγάλες «περιπέτειες» την ομάδα της ακριτικής πόλης.

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα, που έγινε στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ νίκησε την Ξάνθη με 3-2 και αν και βαθμολογικά αδιάφορος, έβαλε σε μεγάλες «περιπέτειες» την ομάδα της ακριτικής πόλης.

Οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν την νίκη για να μείνουν στην κατηγορία, προηγήθηκαν δύο φορές με τους Κάλβο (6` πέναλτι) και Γούτα (43`), αλλά οι Κρήτες ισοφάρισαν δις με τους Ροβίθη (39`) και Περογαμβράκη (79`) και πήραν την νίκη με το πέναλτι του Μιλιάζες στο 85ο λεπτό.

Στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μάνταλο και ο Κάλβο ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Ξάνθης. Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» με τους «Ακρίτες» να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά απ την εστία του Κυριακίδη τους Κρήτες και τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή, χωρίς να ρισκάρουν να ανοιχθούν.

Ωστόσο, στο 39ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ξάνθης, ο Ροβίθης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και μετά από φάουλ του Κάλβο απ τα αριστερά, ο Γούτας με καρφωτή κεφαλιά στο 43` έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Ξάνθη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν το προβάδισμα, επιχειρώντας να «παγώσουν» τον ρυθμό και τα κατάφεραν μέχρι το 79ο λεπτό, όταν ο Περογαμβράκης με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στο 86` ο Μιλιάζες με πέναλτι (χέρι Βάλλα) πέτυχε την ολική ανατροπή.

Κίτρινες : Περογαμβράκης, Ροβίθης, Μπούρμπος, Κουτσιανικούλης – Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Χοσέμι, Γούτας, Βάλλας

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Ζόρο, Μπανούσης (34` Ροβίθης), Κουτσιανικούλης, Ντουντού (57` Περογαμβράκης), Ζε, Μπούρμπος, Παπάζογλου, Μπαρέϊρο (78` Νούνιες), Μακρής, Μιλιάζες.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκουζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (27` Σολάρι), Κάλβο (46` Βάλλας), Μάνταλος, Χοσέμι, Τριάδης, Σολτάνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024