Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στον εισαγγελέα καταθέτει ο Τάκης Μπαλτάκος για το βίντεο

Στον εισαγγελέα καταθέτει αυτή την ώρα ο τέως γγ της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, για το βίντεο στο οποίο συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη. Την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί να απειλεί με νέες αποκαλύψεις, ενώ η κυβέρνηση διαμηνύει προς δεν θα επιτρέψει την υπόθεση Μπαλτάκου να γίνει πλυντήριο της εγκληματικής δράσης της ΧΑ.

Στον εισαγγελέα καταθέτει αυτή την ώρα ο τέως γγ της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος για το βίντεο, στο οποίο συνομιλεί με τον κατηγορούμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με το Mega, o Τ.Μπαλτάκος αναμένεται να ερωτηθεί για το χρόνο και τον τόπο που έγινε η συζήτηση που καταγράφηκε παρανόμως και αν θυμάται να υπάρχουν κι άλλα κομμάτια της συνομιλίας. Παράλληλα θα ερωτηθεί κατά πόσο επιθυμεί την ποινική δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα που ανέλαβε την έρευνα ήδη με έγγραφό της έχει ζητήσει από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί να απειλεί. Σε ομιλία του, τόνισε: «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Και ο λάκκος είναι έτοιμος και τους περιμένει στις 18 και 25 Μαΐου». Παράλληλα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News, o Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει: «Δημοσίευσα τη συνομιλία την ημέρα που θα συζητούνταν η παράταση της προσωρινής κράτησης των φυλακισμένων βουλευτών μας, προκειμένου κάποιοι δικαστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα αφήσει την υπόθεση Μπαλτάκου να γίνει πλυντήριο της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση εν λειτουργία. «Tο φαινόμενο είναι διπλό. Έχουμε τη συμπεριφορά του κ. Μπαλτάκου η οποία είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα, αδιανόητη, αλλά έχουμε και τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, όχι του κόμματος, της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτοί υποκλέπτουν συνομιλίες, καταγράφουν, μπορεί να εκβιάζουν. Είναι μια εγκληματική οργάνωση εν λειτουργία και εν δράση».

Από το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύεται ότι δεν θα επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής, αποπροσανατολίζοντας την κυβέρνηση από τον κεντρικό στόχο που είναι τώρα η έξοδος της χώρας στις αγορές. «Κανείς δεν θα το αλλάξει αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας τραβήξει πάλι πίσω» δηλώνει ο πρωθυπουργός στο Βήμα της Κυριακής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024