Το “συγνώμη” της Williams-Mercedes σε F. Massa και V. Bottas
Τον λάθος χειρισμό της μάχης μεταξύ του F. Massa και του V. Bottas στο GP της Μαλαισίας παραδέχθηκε η ομάδα της Williasm-Mercedes δια στόματος της Clairie Williams.
Δια στόματος της Clairie Williams, η ομάδα της Williams-Mercedes παραδέχθηκε πως ο χειρισμός της μάχης ανάμεσα στους F. Massa και V. Bottas δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός.
“Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους οπαδούς μας καθώς δεν το χειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απογοητευτικό για όσους ακολουθούν τη Williams και περιμένουν να δουν τους οδηγούς μας να μάχονται. Δεν χειριστήκαμε την κατάσταση σωστά και για τους οδηγούς μας, συνεπώς ζητάμε συγνώμη και από αυτούς”.
“Μαθαίνουμε από τα λάθη μας πολύ γρήγορα, έτσι περάσαμε μερικές ημέρες μετά τη Μαλαισία αναλύοντας τον αγώνα λεπτό προς λεπτό, με σκοπό εντοπίσουμε τα λάθη που κάναμε και να τα διορθώσουμε, ώστε να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον”.
“Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Όλοι καθίσαμε με τους οδηγούς, τους μηχανικούς και το ξεπεράσαμε. Αυτό ήταν το σημαντικότερο πράγμα που βγήκε μετά από αυτήν την υπόθεση, μπορείς να έχεις μια ειλικρινή συζήτηση και στη συνέχεια να διαμορφώσεις νέες διαδικασίες που θα σου επιτρέψουν να προχωρήσεις και να αποφύγεις την επανάληψη των ίδιων λαθών”.
Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων γύρων του GP Μαλαισίας, η ομάδα της Williams-Mercedes έδωσε εντολή στον F. Massa να παραχωρήσει τη θέση του στον ομόσταυλό του V. Bottas, θεωρώντας ότι ο δεύτερος θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να “πιάσει” τον προπορευόμενο J. Button.
O F. Massa δεν ακολούθησε τις οδηγίες της ομάδας, τερματίζοντας στην έβδομη θέση, μπροστά από τον V. Bottas και πίσω από τον J. Button.
auto.in.gr
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα για την μετακινούμενη κτηνοτροφία
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442