Στον εισαγγελέα τέσσερις συληφθέντες στα επεισόδια της Σταδίου
Τέσσερα άτομα οδηγούνται σήμερα, Τετάρτη, στον εισαγγελέα, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο χθεσινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε για το Eurogroup παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων. Συνολικά, κατά τα επεισόδια, στην οδό Σταδίου, προσήχθησαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα αφέθησαν ελεύθερα.
Τέσσερα άτομα οδηγούνται σήμερα, Τετάρτη, στον εισαγγελέα, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο χθεσινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε για το Eurogroup παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων.
Συνολικά, κατά τα επεισόδια, στην οδό Σταδίου, προσήχθησαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα αφέθησαν ελεύθερα.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδες διαδηλωτών που ήταν μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις, επί της Σταδίου, προσπάθησαν να σπάσουν το αστυνομικό μπλόκο και να κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Δεύτερη εστία έντασης σημειώθηκε αργότερα στα Προπύλαια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Μάγερ»
- Ιταλία: Γιατροί χάρισαν την όραση σε τυφλή γυναίκα – Έκαναν πρώτη φορά μεταμόσχευση ωχράς κηλίδας
- Συναγερμός για εξαφάνιση ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: Αναζητούνται δύο αδέλφια από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων
- Γεωργιάδης: Καταφεύγει μέχρι και στην… αρχαία φάλαγγα για να χτυπήσει Σαμαρά
- H Ρουμανία κλείνει πυρηνικό αντιδραστήρα για προληπτικούς λόγους καθώς έχει πέσει η στάθμη του Δούναβη
- Γερμανία: Αξιωματούχοι ζητούν αυστηρότερους νόμους για τον εξτρεμισμό μετά την επίθεση στο Pride του Βερολίνου

