Ο Κ.Τζαβάρας πρόεδρος της διακομματικής για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας θα είναι ο πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, με αντιπρόεδρο τον Μανώλη Γλέζο και γραμματέα τον Δημήτρη Σαλτούρο του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη με αντικείμενο τον προγραμματισμό του έργου της.
Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας θα είναι ο πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, με αντιπρόεδρο τον Μανώλη Γλέζο και γραμματέα τον Δημήτρη Σαλτούρο του ΠΑΣΟΚ.
Η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη με αντικείμενο τον προγραμματισμό του έργου της.Η επιτροπή θα πρέπει να υποβάλει την έκθεση εργασιών της έως το τέλος του έτους.
Η επιτροπή είναι 19μελής και μετέχουν:
- Από τη ΝΔ οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Αθανάσιος Νταβλούρος, Γιώργος Ορφανός, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Στύλιος, Κώστας Τζαβάρας.
- Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Μανώλης Γλέζος, Μαρία Κανελλοπούλου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ιωάννης Σταθάς, Δημήτρης Σαλτούρος.
- Από το ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος.
- Από τους ΑΝΕΛ ο Νότης Μαριάς.
- Από τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Παναγιώταρος.
- Από τη ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός.
- Από το ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής.
- Από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές ο Νίκος Σταυρογιάννης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υποκλοπές: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση – Πυρά αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση μετά το «μπάζωμα» της εξεταστικής
- Κρήτη: Τραγικός επίλογος για τον 50χρονο που αγνοούνταν – Εντοπίστηκε απαγχονισμένος
- Emily in Paris: Ενθουσιασμένη με τη Μύκονο η Λίλι Κόλινς – Οι νέες φωτογραφίες που ανήρτησε
- Τελικά, τι είναι η Ευρωλίγκα; Στοιχεία που ίσως δεν ξέρεις, η εξέλιξη της λίγκας και ο Ολυμπιακός
- Δική Τεμπών: Αυξήθηκε ο αριθμός των θέσεων στην αίθουσα του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας
- Οι απίθανες αποζημιώσεις του Μπενίτεθ
