Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Σάββατο οριστικοποιείται το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ

Το Σάββατο οριστικοποιείται το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, το Σάββατο, θα οριστικοποιηθεί η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου. Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, την Τρίτη, απόντων των Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου, ασκήθηκε κριτική στον πρώτο για την δριμεία κριτική που άσκησε κατά του Φώτη Κουβέλη.

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ που συνέρχεται το Σάββατο θα οριστικοποιηθεί η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Κριτική στον Γρ.Ψαριανό για την δριμεία κριτική που άσκησε στον Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται να συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Μαριλένα Κοππά, Πάνος Μπεγλίτης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Δώρα Τσικαρδάνη.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος που έγινε υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη και με τη συμμετοχή μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απόντων των Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου συζητήθηκε το βασικό πλαίσιο της προεκλογικής στρατηγικής τής ΔΗΜΑΡ και της προοδευτικής συνεργασίας τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Στην εισήγηση για τη στρατηγική υπογραμμίστηκε ότι η Δημοκρατική Αριστερά αναδεικνύει τη διαφορετική, προοδευτική και εφαρμόσιμη πρότασή της και διεκδικεί ισχυρή πολιτική εντολή τώρα για την έξοδο από την κρίση με ένα προοδευτικό πρόγραμμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση, ασκήθηκε κριτική στον Γρηγόρη Ψαριανό για τις δηλώσεις του κατά της ηγεσίας του κόμματος, ωστόσο τα μέλη της μειοψηφίας διαφώνησαν με την ανακοίνωση που εξεδόθη τη Δευτέρα και αποδοκίμαζε τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024