Πέντε χρόνια με αναστολή σε Μελισσανίδη-Καρρά για φορολογικές παραβάσεις
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι Δ.Μελισσανίδης και Γ.Καρράς.
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι Δ.Μελισσανίδης και Γ.Καρράς.
Η υπόθεση αφορούσε τη μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο για φορολογικές παραβάσεις στη διακίνηση καυσίμων, την περίοδο 1992- 95, μέσω της εταιρείας «Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ» στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δ.Μελισσανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γ.Καρράς.
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ωστόσο, λόγω του ανασταλτικού της χαρακτήρα, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υποκλοπές: «Οι αποκαλύψεις του in επιβεβαιώνουν ότι ο Τζαβέλλας είναι βαθιά εμπλεκόμενος» – Κόντρα κυβέρνησης με αντιπολίτευση
- Λήμνος: Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο του νησιού – Τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς, λέει ο Γιαννάκος
- Μαντόνα και Μάικλ Τζάκσον – H σύντομη και δύσκολη ιστορία τους περιλαμβάνει ένα φιλί κι ένα στριπτιζάδικο
- Σκάνδαλα, δημοσκοπική φθορά και εσωκομματικές φουρτούνες – Στα σχοινιά η κυβέρνηση
- Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς για Προκαταρκτική Επιτροπή για Λιβανό και Αραμπατζή
- Πέτρος Μολυβιάτης: Το ΠΑΣΟΚ εν μέσω αναγκών και αγκυλώσεων
