Πέντε χρόνια με αναστολή σε Μελισσανίδη-Καρρά για φορολογικές παραβάσεις
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι Δ.Μελισσανίδης και Γ.Καρράς.
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης με ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς η υπόθεση θα κριθεί στο εφετείο, καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι Δ.Μελισσανίδης και Γ.Καρράς.
Η υπόθεση αφορούσε τη μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο για φορολογικές παραβάσεις στη διακίνηση καυσίμων, την περίοδο 1992- 95, μέσω της εταιρείας «Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ» στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δ.Μελισσανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γ.Καρράς.
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ωστόσο, λόγω του ανασταλτικού της χαρακτήρα, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα