Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X7 2018: Ένα νούμερο πάνω

BMW X7 2018: Ένα νούμερο πάνω

Ένα ακόμη SUV πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η BMW, καθώς η βαυαρική φίρμα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόθεσή της να περάσει στην παραγωγή την κορυφαίων προδιαγραφών X7. 

Την πρόθεσή της να προσθέσει στην γκάμα της ένα ακόμα SUV αποκάλυψε η BMW, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20 ετών από την έναρξη της παραγωγής των προτάσεών της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Όπως η X3, η Χ5 αλλά και η X6, έτσι και το υψηλών προδιαγραφών SUV θα κατασκευάζεται στη Β. Καρολίνα των Η.Π.Α και ειδικότερα στη παραγωγική μονάδα που διατηρεί η BMW στο Σπάρτανμπουργκ.

Όπως δηλώνει και η κωδική ονομασία της, η υπό εξέλιξη X7 θα τοποθετηθεί στη κορυφή της γκάμα του Βαυαρού κατασκευαστή, υιοθετώντας πολλά από τα χαρακτηριστικά της νέας BMW Σειράς 7, η οποία αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά.

Χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και συνθετικών υλικών, σε πλαίσιο και αμάξωμα, το συνολικό βάρος της X7 πρόκειται να διατηρηθεί στα επίπεδα της σημερινής X5.

Με τη σειρά της, η περαιτέρω αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων, σε σχέση πάντα με τη σημερινή X5, θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας τρίτης σειράς καθισμάτων και συνεπώς τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και επτά επιβατών.

Είναι προφανές ότι η X7 θα εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ειδικότερα με εφαρμογές που θα οδηγούν την άνεση και την ασφάλεια σε εντελώς νέο επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, το νέο SUV της BMW θα εφοδιαστεί με τα μέχρι σήμερα γνωστά εξακύλινδρα και οκτακύλινδρα μοτέρ που διαθέτει η βαυαρική φίρμα στην γκάμα της, ενώ σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η εξέλιξη ενός plug-in υβριδικού συνόλου, ώστε η X7 να αποκτήσει τον απαραίτητο, στις ημέρες μας, οικολογικό μανδύα.

Για τις ανάγκες παραγωγής της X7, η BMW θα επενδύσει, έως το 2016, ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ η παραγωγή στο Σπάρτανμπουργκ θα αυξηθεί κατά 50%, από τις 300.000 στις 450.000 μονάδες ετησίως.

Auto Express

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024