Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κεδίκογλου: Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη

Κεδίκογλου: Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη

Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη, γεγονός που αποδείχθηκε και στη χτεσινή ψηφοφορία, δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, τόνισε: «Αποδείχθηκε ότι εκείνοι που θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της είναι περισσότεροι από την κυβερνητική πλειοψηφία». Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι προκαλεί σκηνικό πόλωσης. Χάνεται η ύπαρξη του Τσίπρα που στηρίζεται στο αντιμνημόνιο, είπε.

Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη και αυτό αποδείχθηκε και στη χτεσινή ψηφοφορία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, τόνισε: «Αποδείχθηκε ότι εκείνοι που θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της είναι περισσότεροι από την κυβερνητική πλειοψηφία».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας: «Είναι εθνική ανάγκη να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Είναι ειλημμένη πολιτική απόφαση» τόνισε.

Εξαπέλυσε, παράλληλα, σφοδρότατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί σκηνικό πόλωσης. Χάνεται η ύπαρξη του Τσίπρα που στηρίζεται στο αντιμνημόνιο, τόνισε.

«Αποδείχτηκε η ασχετοσύνη του για τα κοινοβουλευτικά πράγματα. Κάποιοι δεν είχαν διαβάσει σωστά ή δεν τον είχαν συμβουλεύσει σωστά» τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο και για «μικροψυχία» εκ μέρους του κ. Τσίπρα.

Για την διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι διαχώρισε τη θέση και την πορεία του και έτσι διεγράφη. «Η ψηφοφορία είχε χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το γνώριζε όλη η χώρα. Κρίμα που ο κ.Κακλαμάνης με τόση πολιτική εμπειρία δεν το αντιλήφθηκε. Προκαλεί έκπληξη» είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, επίσης, ότι μετά τις ευρωεκλογές θα έρθουν τα πάνω-κάτω στην οικονομία. «Θα φανούν οι θετικές συνέπειες από τις θυσίες του λαού. Τώρα που η οικονομία θεμελιώνεται σε θετικές βάσεις η πατρίδα επιτάσσει να μπει αυτό σε προτεραιότητα και να εξασφαλιστεί η πολιτική ομαλότητα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024