Λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας των ναυπηγείων αναζητά η κυβέρνηση
Αλληλοενημέρωση μεταξύ των εμπλεκομένων υπουργείων, στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσης για το ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας των ναυπηγείων, με δεδομένες και τις ενστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παροχή κρατικών ενισχύσεων, έγινε στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εθνικής Άμυνας.
Αλληλοενημέρωση μεταξύ των εμπλεκομένων υπουργείων, στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσης για το ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας των ναυπηγείων, με δεδομένες και τις ενστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παροχή κρατικών ενισχύσεων, έγινε, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, και Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Πρόσφατα, είχε ανακοινωθεί και η συμφωνία παράδοσης των τεσσάρων υποβρυχίων στο Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο θα χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των εργασιών στις εγκαταστάσεις του Σκαραμαγκά, ώστε, στη συνέχεια, τα υποβρύχια να ενταχθούν στον στόλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
