Λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας των ναυπηγείων αναζητά η κυβέρνηση
Αλληλοενημέρωση μεταξύ των εμπλεκομένων υπουργείων, στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσης για το ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας των ναυπηγείων, με δεδομένες και τις ενστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παροχή κρατικών ενισχύσεων, έγινε στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εθνικής Άμυνας.
Αλληλοενημέρωση μεταξύ των εμπλεκομένων υπουργείων, στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσης για το ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας των ναυπηγείων, με δεδομένες και τις ενστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παροχή κρατικών ενισχύσεων, έγινε, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, και Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Πρόσφατα, είχε ανακοινωθεί και η συμφωνία παράδοσης των τεσσάρων υποβρυχίων στο Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο θα χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των εργασιών στις εγκαταστάσεις του Σκαραμαγκά, ώστε, στη συνέχεια, τα υποβρύχια να ενταχθούν στον στόλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Άμλετ (machine) των Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Χάινερ Μύλλερ: Επιπλέον παραστάσεις έως τις 2/6
- Aγορά εργασίας: Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αναξιοποίητο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- «Τυφώνας σε μπουκάλι» ή αλλιώς η «Γαλάζια Πατρίδα» με όρους πολιτικής σκοπιμότητας
- Ηλιούπολη: Ανείπωτη θλίψη και για τη δεύτερη 17χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της
- Τα μέτωπα της Ryanair από την Ελλάδα μέχρι τη Γερμανία


