Εισαγγελική έρευνα για το νοσοκομείο Αγία Όλγα
Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο στα χειρουργεία του νοσοκομείου Αγία Όλγα έχουν πρόσβαση και πραγματοποιούν επεμβάσεις ιδιώτες χειρουργοί, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο στα χειρουργεία του νοσοκομείου Αγία Όλγα πραγματοποιούν επεμβάσεις ιδιώτες χειρουργοί, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Με εντολή της προς την εισαγγελέα κ. Σίσκου, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, με αφορμή τα καταγγελλόμενα σε δημοσίευμα στην εφημερίδα Έθνος, σύμφωνα με το οποίο στα χειρουργεία του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» έχουν πρόσβαση και διενεργούν επεμβάσεις ιδιώτες χειρουργοί, που δεν ανήκουν στην οργανική δύναμη του Νοσοκομείου.
Η έρευνα έχει στόχο να διερευνηθεί η βασιμότητα των όσων καταγγέλλονται και να εντοπίσει αν στην υπόθεση προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 30 Απριλίου
- Live: Ερχεται στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν – Ποιους θα δει
- Νέα Αριστερά: Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς το κράτος – Καλό θα ήταν ο Μητσοτάκης να μην ξεχάσει πάλι το όνομά του
- Τέλος εποχής στον Ολυμπιακό: Σταμάτησε το βόλεϊ η Μελίνα Εμμανουηλίδου
- Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Μπενίτεθ και μήνυμα για τα Playoffs
- Για πρώτη φορά στον Πειραιά η φρεγάτα «Κίμων» – Η στιγμή του ελλιμενισμού της
