Εικόνες από την ανανεωμένη εκδοχή του Toyota Yaris διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο η ιαπωνική φίρμα θα επιχειρήσει να ενισχύσει την παρουσία μίας εκ των δημοφιλέστερων προτάσεών της εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.

Το ανανεωμένο Yaris ή Vitz πρόκειται να υιοθετήσει ένα δυναμικότερο σχεδιαστικό προφίλ το οποίο προκύπτει από τον ανασχεδιασμό του μπροστινού τμήματος.

Το τελευταίο θυμίζει αρκετά τις υβριδικές εκδόσεις του αυτοκινήτου, καθώς ο προφυλακτήρας έχει αποκτήσει μια εντυπωσιακή σε διαστάσεις εισαγωγή αέρα αλλά και πρόσθετους αεραγωγούς στις δύο άκρες του.

Την άκρως επιθετική εικόνα του μπροστινού τμήματος συμπληρώνουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά, ενώ αντίστοιχης λογικής παρεμβάσεις συναντάς και στο τελείωμα του αμαξώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ανανεωμένο Toyota Yaris δεν πρόκειται να διατεθεί άμεσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, μιας και θα προηγηθεί -όπως όλα δείχνουν- το εμπορικό του λανσάρισμα στις ασιατικές αγορές.

Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο εξωτερικό ή το εσωτερικό τμήμα πρόκειται να συνοδευτούν και από αλλαγές στα μηχανικά μέρη που ενδεχομένως θα αναβαθμίσουν την αποδοτικότητα των μέχρι σήμερα γνωστών κινητήριων συνόλων.

auto.in.gr