Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κασέτα θέλει τον Ερντογάν να είχε «στήσει» το ροζ σκάνδαλο του Μπαϊκάλ

Νέα κασέτα θέλει τον Ερντογάν να είχε «στήσει» το ροζ σκάνδαλο του Μπαϊκάλ

Πολώνει ακόμη περισσότερο το πολιτικό κλίμα στην Τουρκία νέα ηχογράφηση που διαδόθηκε στο Διαδίκτυο και αποδίδεται στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία φαίνεται αυτή την φορά να δείχνει ότι ο τούρκος πρωθυπουργός βρισκόταν πίσω από την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου του Ντενίζ Μπαϊκάλ το 2010, πρώην αρχηγού της αντιπολίτευσης. Απορρίπτει ως μοντάζ την ηχογράφηση ο Ερντογάν, εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση.

Πολώνει ακόμη περισσότερο το πολιτικό κλίμα στην Τουρκία νέα ηχογράφηση που διαδόθηκε στο Διαδίκτυο και αποδίδεται στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία φαίνεται αυτή την φορά να δείχνει ότι ο τούρκος πρωθυπουργός βρισκόταν πίσω από την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου του Ντενίζ Μπαϊκάλ το 2010, πρώην αρχηγού της αντιπολίτευσης.

Απορρίπτει ως μοντάζ την ηχογράφηση ο Ερντογάν, εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση.

Η νέα ηχογράφηση είχε διαδοθεί αστραπιαία μέχρι την Πέμπτη. Σε αυτήν, η φωνή που αποδίδεται στον Ερντογάν μιλάει για το ροζ βίντεο του Ντενίζ Μπαϊκάλ πριν ακόμη αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και να δίνει διαταγές για να «διαρρεύσει».

Ο Ερντογάν, όπως αναφέρει η Hurriyet, έχει αφήνει να εννοηθεί πως ο νυν αρχηγός του αντιπολιτευόμενου CHP, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, πως ήταν υπεύθυνος για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει το 2010 και οδήγησε στον εκτοπισμό του Μπαϊκάλ από την ηγεσία της αντιπολίτευσης.

Την Τετάρτη, ο Μπαϊκάλ ζήτησε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό: «Υπάρχει ένα ζήτημα, περιμένω ανακοίνωση από την άλλη πλευρά και τότε θα προχωρήσω κι εγώ σε ανακοίνωση» είπε.

Λέγοντας την Τετάρτη πως και αυτή η ηχογράφηση είναι «ψεύτικη», ο Ερντογάν απέρριψε τις αναφορές: «Γιατί να κάνω δήλωση; Ποιος είχε κατεβάσει το βίντεο [για τον Μπαϊκάλ] όταν είχε διαδοθεί τότε στο Διαδίκτυο, εγώ δεν το κατέβασα;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024