Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συναγερμός» για ύποπτα αντικείμενα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου

«Συναγερμός» για ύποπτα αντικείμενα στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου

Κινητοποίηση υπήρξε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, στην οδό Πεντέλης 14, όταν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο εντός του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για δύο χαρτοκιβώτια με δέκα χρησιμοποιημένα γκαζάκια.

Κινητοποίηση υπήρξε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, στην οδό Πεντέλης 14, όταν εντοπίστηκαν ύποπτα αντικείμενα εντός του κτιρίου.

Επρόκειτο για δυο χαρτοκιβώτια τα οποία εντόπισαν υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου γιατί μύριζε υγραέριο και ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα χαρτοκιβώτια περιείχαν δέκα χρησιμοποιημένα (τρυπημένα) γκαζάκια.

Τα γκαζάκια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου ερευνώνται, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τους (ΟΔΥΕ) οι δικαστικοί υπάλληλοι «εκφράζουν τη αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου και καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζό-μενων και των διεκδικήσεων τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024