«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Νταϊφά», το μήνυμα Μαρινάκη
Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας, Σταύρου Νταϊφά, με γραπτή δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Χωρίς να έχει κανένα άλλο συμφέρον, παρά μόνο από αγνή αγάπη για τον σύλλογο και για να υπερασπιστεί το δίκαιο και τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ήταν ικανός να σταθεί μόνος, αντιμέτωπος με όλους, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας, Σταύρου Νταϊφά, με γραπτή δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη:
«Σήμερα είναι μέρα πένθους για την οικογένεια του Ολυμπιακού μας.
Έφυγε για τις αιώνιες θάλασσες ο Σταύρος Νταϊφάς, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας Έλληνας που τίμησε την πατρίδα μας σε κάθε βήμα της ζωής του.
Γνώρισα τον Σταύρο Νταϊφά σε παιδική ηλικία όταν στο πλευρό του πατέρα μου Μιλτιάδη ζούσα από κοντά τους αγώνες τους για την ομάδα και μάθαινα να τη λατρεύω όπως εκείνοι.
Ο Σταύρος Νταϊφάς μου έμαθε κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι που έκανε εκείνος όταν ήταν Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας.
Χωρίς να έχει κανένα άλλο συμφέρον, παρά μόνο από αγνή αγάπη για τον σύλλογο και για να υπερασπιστεί το δίκαιο και τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ήταν ικανός να σταθεί μόνος, αντιμέτωπος με όλους, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.
Και αυτό είναι ένα μάθημα που δε θα ξεχάσω ποτέ.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού δε θα λησμονήσει ποτέ τον Άνθρωπο, τον Πρόεδρο, τον Ηγέτη, το Νικητή Σταύρο Νταϊφά.
Καλό ταξίδι Πρόεδρε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ λέει πως «ντρέπεται» για την αμερικανική μεταναστευτική πολιτική
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο



