Την Κυριακή ανακοινώνει την ευρωλίστα η Ελιά
Την επίσημη παρουσίαση της ευρωλίστας έχει προγραμματίσει για την Κυριακη η Ελιά, ενώ από την Τετάρτη αρχίζουν και οι περιοδείες σε μεγάλες πόλεις. Ήδη, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση των πρώτων 17 υποψηφίων, προκαλώντας θετικά σχόλια στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.
Την επίσημη παρουσίαση της ευρωλίστας έχει προγραμματίσει για την Κυριακη η Ελιά, ενώ από την Τετάρτη αρχίζουν και οι περιοδείες σε μεγάλες πόλεις.
Ήδη, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση των πρώτων 17 υποψηφίων, προκαλώντας θετικά σχόλια στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, στο ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπούνται όλες οι περιφέρειες της χώρας και όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για τις 42 θέσεις της ευρωλίστας υπήρξαν 70 ενδιαφερόμενα στελέχη.
Ωστόσο, πρόβλημα παραμένει για το ΠΑΣΟΚ το γεγονός ότι το παπανδρεϊκό στρατόπεδο δεν παίρνει μέρος στην εκλογική μάχη.
Όπως διαπιστώνεται ούτε η ομάδα των 11 βουλευτών που κινείται φιλικά προς το πρόσωπο του Γ.Παπανδρέου επιθυμεί να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε η κίνηση των 75 υπό τον Μ.Καρχιμάκη.
Το γεγονός προβληματίζει την ηγεσία για το ποσοστό της συσπείρωσης που θα εξασφαλίσει η Ελιά στις ευρωεκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά
- «Θέμα ημερών να ανακοινώσει την επόμενη ομάδα του ο Σαλάχ»
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση

