Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάρκους Μπεργκ οδήγησε τον ΠΑΟ σε ακόμα μια νίκη

Ο Μάρκους Μπεργκ οδήγησε τον ΠΑΟ σε ακόμα μια νίκη

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των «πρασίνων» πέτυχαν οι Μπεργκ (33', 86') και Παντελιάδης (90' αυτογκόλ), ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε ισοφαρίσει στο 80' με τον Άμπροουζ.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα των «πρασίνων» πέτυχαν οι Μπεργκ (33′, 86′) και Παντελιάδης (90′ αυτογκόλ), ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε ισοφαρίσει στο 80′ με τον Άμπροουζ.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει μόλις στο 4ο λεπτό με τον Πετρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο, αλλά τον σταμάτησε με προβολή ο Σίλντενφελντ. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 15΄ ο Ντίνας «βρήκε» τον Μπεργκ, ο οποίος σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκόμες.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να «ανοίξει» το σκορ στο 33΄ με τον Μπεργκ, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη «μονομαχία» του Καρέλη με τον Δεληζήση και με συρτό σουτ «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στο 40΄ ο Πετρόπουλος δεν βρήκε την μπάλα στη μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού για να απειλήσει.

Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν με τον Άμπροουζ, ο οποίος βρέθηκε σε «θέση βολής» μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά το διαγώνιο σουτ του έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 59΄ ο Γκόμες έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ το σουτ του Καρέλη, ενώ στο 65΄ το σουτ του Μπεργκ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 71΄ ο Πετρόπουλος προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 73΄, όταν ο Μπεργκ έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και βγήκε τετ α τετ με τον Γκόμες, αλλά σούταρε άουτ.

Και ενώ οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύθηκαν αυτή την ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80΄. Οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» κυκλοφόρησαν την μπάλα, η οποία «στρώθηκε» λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού στον Άμπροουζ και αυτός με σουτ-«βολίδα» την έστειλε στα δίχτυα του Καπίνο για το 1-1.

Παρά την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι δεν παρέδωσαν τα όπλα και στο 86΄ ο Μπεργκ με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Κλωναρίδη πέτυχε το 2-1 και πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζέκα έκανε τη σέντρα και ο Παντελιάδης, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, «γράφοντας» το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες:
Μπεργκ – Σόντερμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (84΄ Κλωναρίδης), Αμπεΐντ (62΄ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (76΄ Ατζαγκούν).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσεζ):
Γκόμες, Σόντερμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Μίνγκας (79΄ Τσιλιγκίρης), Αργυρόπουλος, Ντάλμπεργκ (85΄ λ. τρ. Παπαζαχαρίας), Λουσέρο, Άμπροουζ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024