Μείωση 1,8% του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
Μείωση κατά 1,8% παρουσίασε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, τον Ιανουάριο 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Ιανουαρίου 2013. H ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου παρουσίασε αύξηση 1,8%.
Μείωση κατά 1,8% παρουσίασε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, τον Ιανουάριο 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Ιανουαρίου 2013.
Σημειώνεται πως η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου είχε μειωθεί κατά 3,3% τον Ιανουάριο του 2013 σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Ιανουαρίου 2012.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω τον Ιανουάριο 2014 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Ιανουαρίου 2013, παρουσίασε αύξηση 1,8%, έναντι αύξησης 0,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2013 προς το 2012.
Πρέπει να διευκρινισθεί πως η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ αφορά στο σύνολο των εμπορικών πλοίων που είναι νηολογημένα στην Ελλάδα και ανήκουν σε πρόσωπα φυσικά ή νομικά που κατοικούν στην ελληνική επικράτεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)