Ο Αλαφούζος πήγε στην ΕΠΟ για τον φάκελο του Παναθηναϊκού
Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε την Πέμπτη (20/3) ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του έχοντας συνάντηση με τον Γιώργο Δημητρίου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ρίξει το… βάρος στην εξασφάλιση της αδειοδότησης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς της ελληνικής Ομοσπονδίας, έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδοτήσεων.
Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε την Πέμπτη (20/3) ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του έχοντας συνάντηση με τον Γιώργο Δημητρίου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ρίξει το… βάρος στην εξασφάλιση της αδειοδότησης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς της ελληνικής Ομοσπονδίας, έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδοτήσεων.
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει προσωπικά όλες τις ενέργειες για την εξασφάλιση της άδειας και στην προσπάθειά του να κατατεθεί πλήρης φάκελος από την ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον Γιώργο Δημητρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τυχόν ελλείψεις στον «πράσινο» φάκελο.
Η κατάθεση των φακέλων θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 31 Μαρτίου, ώστε η αρμόδια επιτροπή να ανακοινώσει το πόρισμά της πριν από την έναρξη των πλέι οφ, διαδικασία στην οποία θα βρίσκονται (όπως όλα δείχνουν βάσει κατάταξης) οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης.
Θυμίζουμε ότι ο Αλαφούζος προσφάτως μετά από μία ακόμη επίσκεψη στην ΕΠΟ, είχε δηλώσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
- ΕΛΑΣ: Στον καιρό της ακρίβειας ένα πράγμα είναι φτηνό – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
- METRO AEBE: Όταν η βιωσιμότητα μετατρέπεται σε πράξη με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο




