Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή της τη μεταβίβαση μεγάλου ποσοστού των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός («άνω του 33%», όπως αναγράφεται στη σχετική ανακοίνωση) στην εταιρεία «SORTIVO INTERNATIONAL LΤD».

Πρόκειται για εταιρεία με έδρα την Κύπρο, συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, μέσω της οποίας ο πρόεδρος των «πρασίνων» είχε δανείσει στην ΠΑΕ ποσό 5 εκατ. ευρώ, δάνειο το οποίο τώρα μετοχοποιείται με την έγκριση της ΕΕΑ.

O k.Αλαφούζος υπογράμμισε πως, παρά τη μεταβίβαση στη Sortivo International Ltd, δεν θα επηρεαστεί η λειτουργία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία θα συνεχίσει κανονικά το έργο της.

Έτσι, το μόνο που απομένει πλέον για αυτή την αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η Γενική Συνέλευση του «τριφυλλιού» τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε τις αιτήσεις των Στάθη Ντονά και Σάκη Ψάρρα, οι οποίοι ζητούσαν αφαίρεση βαθμών από την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού λόγω ανεξόφλητων οφειλών προς αυτούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ