«Σε ένα νομοσχέδιο με πολλά άρθρα» η συμφωνία με την τρόικα
Οι αλλαγές που φέρνει η συμφωνία με την τρόικα θα συμπεριληφθούν «σε ένα νομοσχέδιο με πολλά άρθρα». Αυτό ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.
Οι αλλαγές που φέρνει η συμφωνία με την τρόικα θα συμπεριληφθούν «σε ένα νομοσχέδιο με πολλά άρθρα». Αυτό ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.
Ο ίδιος δήλωσε ότι «η εισφορά αλληλεγγύης θα αποφασιστεί το φθινόπωρο εάν θα παραμείνει από το 2016 και μετά ανάλογα με τις αποφάσεις για το δημοσιονομικό κενό».
Παράλληλα, το κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ σημείωσε ότι οι συζητήσεις για την μείωση του χρέους τον Μάιο μετά από την επικύρωση του πλεονάσματος από την Eurostat, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από την αξιολόγηση της τρόικας τον Ιούνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)

