Το BCA College ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο του Diploma in Digital Marketing
Το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών BCA College, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου κύκλου μαθημάτων που οδηγούν στην απόκτηση του Diploma in Digital Marketing, ξεκινάει δεύτερο κύκλο στις 28/03/2014.
Το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών BCA College, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου κύκλου μαθημάτων που οδηγούν στην απόκτηση του Diploma in Digital Marketing, ξεκινάει δεύτερο κύκλο στις 28/03/2014.
Συνδιοργανωτής και πάλι ο όμιλος εταιρειών της Think Digital και το όλο πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του IAB.
Στόχος του, είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης στα στελέχη που ασχολούνται με το Marketing, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται, στην κοινωνία της ψηφιακής πληροφορίας.
Πληροφορίες:
www.bca.gr
admissions@bca.edu.gr
Ξένη δημοσίευση
- Κλιματική κρίση: Απειλεί τα τρόφιμα, αγρότες και εργάτες – Έκθεση του ΟΗΕ χτυπάει τον κώδωνα του κινδύνου
- Ισότιμη πρόσβαση στη θάλασσα σε παραλίες του Δήμου Λοκρών
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός για μια θέση στο Final-4 της Αθήνας
- Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο περιζήτητες ειδικότητες και τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα στην Ελλάδα
- Χανταϊός: Τρίτο περιστατικό καραντίνας στην Ιταλία – Είχε έρθει σε επαφή σε πτήση με επιβάτιδα που πέθανε
- «Στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρέσκα αν φύγει ο Γκουαρντιόλα» (pic)
- Λαθρεμπόριο: Με GPS, κάμερες και X-Ray η παρακολούθηση φορτηγών
- «ASTORIA»: Μια ιστορία για τον έρωτα, τη δύναμη και την επιβίωση στο θέατρο Παλλάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442