Διεγράφη από την Χρυσή Αυγή ο Στάθης Μπούκουρας
Στη διαγραφή του βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα προχώρησε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή. Με ανακοίνωση καλεί τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή να παραδώσει την έδρα «στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του».
Στη διαγραφή του βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα προχώρησε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον γραμματέα της ΚΟ Πολύβιο Ζησιμόπουλο. Η ΧΑ καλεί τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή να παραδώσει την έδρα «στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του».
«Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενωμένοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Φήμες για αποχώρηση του κ. Μπούκουρα από την Χρυσή Αυγή είχαν ακουστεί τη Δευτέρα, ωστόσο ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, το διέψευσε. Όμως, την Τρίτη επανήλθε λέγοντας ότι ο κ. Μπούκουρας είναι προβληματισμένος για την παραμονή του στην Χρυσή Αυγή «αν αξίζει αυτή η πολιτική του επιλογή να τον καταστρέψει και πολιτικά, κοινωνικά και, κυρίως, οικογενειακά».
Χθες το Mega αποκάλυψε ότι υπήρχε εξοσιοδότηση του κ. Μπούκουρα στον δικηγόρο του, Αλ.Κούγια, με την οποία του ζητούσε να παραδώσει στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]


