Με Κατσουράνη αντί Λαζάρ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Αρη
Το Σάββατο ολοκληρώνεται ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη στο γήπεδο Χαριλάου.
Το Σάββατο ολοκληρώνεται ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη στο γήπεδο Χαριλάου.
Από όσα προκύπτουν μετά και την σημερινή προπόνηση, φαίνεται πως ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές, πλην της αναγκαστικής με την αντικατάσταση του Κοστίν Λαζάρ, που με θλάση θα μείνει ένα μήνα περίπου εκτός αγώνων.
Από τις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία και το «διπλό» της ομάδας προέκυψε η εικόνα για την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Κατσουράνη να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα και με τον Σκόνδρα να διατηρεί την θέση του στο δεξί άκρο αντί του Κίτσιου.
Το σίγουρο είναι πως Λίνο και Μαντούρο, που ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, είναι νοκ άουτ για την Κυριακή, ενώ ατομικό πορόγραμμα ακολούθησε και ο Νίκος Σπυρόπουλος, που θα κριθεί ως αύριο αν θα περιληφθεί στην αποστολή της ομάδας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Υπόκλιση στο λαό του Θρύλου από την Marca και την AS – Η «ηρωική» Ρεάλ και ο «θρίαμβος» του Ολυμπιακού
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

