Νέο δήμιο ψάχνει η Σρι Λάνκα επειδή οι τρεις τελευταίοι την κρέμασαν
Εργαζόμενο με γερό στομάχι, χωρίς -απαραίτητα- προϋπηρεσία, ψάχνει η Σρι Λάνκα για την στελέχωση της καίριας θέσης του δήμιου: Ο τελευταίος υποψήφιος αποδείχθηκε ότι ήταν υπερβολικά ευαίσθητος, και έφυγε από τη δουλειά με το που είδε την κρεμάλα. Οι δύο προηγούμενοι που είχαν διοριστεί πέρυσι είχαν εξαφανιστεί χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.
Εργαζόμενο με γερό στομάχι, χωρίς -απαραίτητα- προϋπηρεσία, ψάχνει η Σρι Λάνκα για την στελέχωση της καίριας θέσης του δήμιου: Ο τελευταίος υποψήφιος αποδείχθηκε ότι ήταν υπερβολικά ευαίσθητος, και έφυγε από τη δουλειά με το που είδε την κρεμάλα.
Η Σρι Λάνκα έχει μεν 400 θανατοποινίτες αλλά δεν έχει προχωρήσει σε εκτέλεση από το 1976. Οι αρχές όμως πρέπει να είναι έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο και η θέση του δήμιου πρέπει να είναι μονίμως στελεχωμένη.
Πέρυσι βγήκε στην σύνταξη ο τελευταίος μόνιμος δήμιος. Όπως μεταδίδει το BBC, ακολούθησαν δύο αντικαστάτες του που όμως είχαν εξαφανιστεί μετά από μερικό καιρό χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.
Μετά από ψάξιμο στους 176 που είχαν κάνει αίτηση, η Σρι Λάνκα προσέλαβε τον τρίτο επιλαχόντα, έναν 40χρονο.
Μετά από μερικές ημέρες εκπαίδευσης όμως, όταν ο νεοπροσληφθείς αντίκρυσε την κρεμάλα, το κακό τρίτωσε. Ο 40χρονος υπέβαλε την παραίτησή του και τώρα οι αρχές έχουν ξεκινήσει από την αρχή τη διαδικασία επιλογής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Δίπλα στα σπίτια οι φλόγες – Εντολή εκκένωσης της Ανθούπολης
- Πρόβλημα με Σαϊμπαρί για το Μαρόκο: Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή (vids)
- Παραλίγο τραγωδία από λάθος εστιατορίου – Αναφυλακτικό σοκ για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Άλντο Μοντάνο
- Πυροσβεστική: 60 φωτιές ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα – Στην Κεντρική Μακεδονία οι 15 από αυτές
- Κηφισός: Οδηγός με πατίνι «εγκλωβίστηκε» στην εθνική – Η επιχείρηση… απελευθέρωσής του
- Πασκουάλ για Ολυμπιακό: «Ήταν η καλύτερη ομάδα, άξιζε την Euroleague»



