Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέκταση της διεθνούς παρουσίας της ATC στο Mobile World Congress

Επέκταση της διεθνούς παρουσίας της ATC στο Mobile World Congress

Σημαντικές επαφές για την ανάπτυξη δικτύου αντιπροσώπων στις αγορές της Μ. Ανατολής, της Ασίας αλλά και της Ν. Αμερικής, πραγματοποίησε η εταιρία ATC (Athens Technology Center) στο πλαίσιο της παρθενικής της συμμετοχής στο φετινό Mobile World Congres.

Σημαντικές επαφές για την ανάπτυξη δικτύου αντιπροσώπων στις αγορές της Μ. Ανατολής, της Ασίας αλλά και της Ν. Αμερικής, πραγματοποίησε η εταιρία ATC (Athens Technology Center) στο πλαίσιο της παρθενικής της συμμετοχής στο φετινό Mobile World Congress, που έλαβε χώρα στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Η ATC συμμετείχε ως μέλος της ελληνικής αποστολής στην Βαρκελώνη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), εστιάζοντας στην παρουσίαση:

  • των πρόσφατων έργων σχετικών με κινητές εφαρμογές στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, όπου συμμετέχει το Innovation Lab, η εξειδικευμένη ομάδα Έρευνας κι Ανάπτυξης της εταιρείας.
  • της καινοτόμου πλατφόρμας newsasset, που η εταιρεία σχεδίασε, ανέπτυξε και υποστηρίζει ειδικά για τις ανάγκες των οργανισμών της αγοράς ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, τα στελέχη της ATC που διατηρεί θυγατρικές στο Λονδίνο και στο Ντουμπάϊ, πραγματοποίησαν πληθώρα επαφών με κύριο στόχο την ανάπτυξη δικτύου αντιπροσώπων στις αγορές της Μ. Ανατολής, της Ασίας αλλά και της Ν. Αμερικής, για τις λύσεις που διαθέτει για δημοσιογραφικούς οργανισμούς και πρακτορεία ειδήσεων.

H ATC, με ενεργή παρουσία στις αγορές της ΕΕ, των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής, εδώ και 27 χρόνια σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων για εταιρείες και οργανισμούς του Χρηματοπιστωτικού τομέα, των ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένων εκδοτικών οργανισμών και πρακτορείων ειδήσεων), της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, της Βιομηχανικής Παραγωγής, του Τουρισμού, της Ναυτιλίας αλλά και για τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Το Mobile World Congress αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή διοργάνωση στον χώρο των κινητών εφαρμογών και της ψηφιακής επικοινωνίας, σημειώνοντας φέτος ρεκόρ επισκεψιμότητας: οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 80.000 και οι εκθέτες τους 1.800 στον τεράστιο συνεδριακό χώρο Fira Gran Via, συνολικής έκτασης 98.000 τ.μ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024