Σωματείο «Σπάρτακος»: Απεργιακή κινητοποίηση κατά της «μικρής ΔΕΗ»
Εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που θα ξεκινήσουν με την κατάθεση του Σχεδίου Νόμου για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» στην ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε το Σωματείο «Σπάρτακος», το οοίο εκπροσωπεί κυρίως τους εργαζόμενους στις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής Πτολεμαΐδας - Κοζάνης.
Εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που θα ξεκινήσουν με την κατάθεση του Σχεδίου Νόμου για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» στην ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε το Σωματείο «Σπάρτακος», το οοίο εκπροσωπεί κυρίως τους εργαζόμενους στις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής Πτολεμαΐδας – Κοζάνης.
Ο Σπάρτακος υποστηρίζει ότι το νομοσχέδιο εκποιεί εθνική περιουσία, δεν αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και θα σημάνει την αρχή της οπισθοδρόμησης και της παρακμής για τη ΔΕΗ και για ολόκληρη τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα καρφιά του Σβιντέρσκι για τον Μπενίτεθ και το μέλι για τον Λουτσέσκου
- Η Σίντι Λόπερ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για μια παρεξήγηση 40 ετών
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Pegasus, Predator και τα ερωτήματα πληθαίνουν μετά τις αποκαλύψεις για τον Κούλογλου
- Θεσπρωτία: Συνελήφθη μέλος της συμμορίας που απέσπασε από ηλικιωμένη 180.000€ πριν μια εβδομάδα
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Σπάτα: Είχε σταλεί μήνυμα από το 112
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς

