Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπαράκ Ομπάμα αντιμέτωπος με τον Ζακ Γαλιφιανάκη

Ο Μπαράκ Ομπάμα αντιμέτωπος με τον Ζακ Γαλιφιανάκη

Αντιμέτωπος με τον ισοπεδωτικό Ζακ Γαλιφιανάκη ήρθε ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί και ο ίδιος να γίνει αστείος. «Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ;» ρώτησε ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, για να λάβει την απάντηση: «Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις για τελευταία φορά συνέντευξη από πρόεδρο;»

«Το 2013 δώσατε χάρη σε μια γαλοπούλα. Τι σχεδιάζετε για το 2014;», «Θα είναι δύσκολο σε δύο χρόνια που δεν θα είστε πια πρόεδρος, το ότι οι άνθρωποι θα σταματήσουν να σας αφήνουν να κερδίζετε στο μπάσκετ;» «Τι πρέπει να κάνουμε για τη Βόρειο Ikea; (σ.σ. αναφορά στη Βόρειο Κορέα)».

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε συνέντευξη που έδωσε στον κωμικό Ζακ Γαλιφιανάκη στην εκπομπή «Ανάμεσα σε δύο φτέρες».

Ο αμερικανός πρόεδρος απέδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και δεν δίστασε να ανταγωνιστεί τον Γαλιφιανάκη στις ευφάνταστες ατάκες.

«Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ;» ρώτησε ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, για να λάβει την απάντηση: «Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις για τελευταία φορά συνέντευξη από πρόεδρο;»

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν σταμάτησε εκεί: «Όταν έμαθα ότι ο κόσμος παρακολουθεί αυτό το σόου, εξεπλάγην» είπε, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για την εμφάνιση του παρουσιαστή του σόου.

«Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κουβάλησε το βάρος των ταινιών Hangover είπε. Όμορφος τύπος» είπε ο αμερικανός πρόεδρος, προκαλώντας τη «γκρίνια» του Γαλιφιανάκη, ο οποίος είπε: «Το να είσαι όμορφος και να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, είναι εύκολο, το να είσαι κοντός, χοντρός και να μυρίζεις σαν ντορίτος και να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, αυτό είναι το θέμα» του απαντά ο Γαλιφιανάκης.

Όταν ο παρουσιαστής τον κατηγόρησε ότι το γεγονός πως δεν παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο σημαίνει ότι είναι «σπασίκλας», ο Ομπάμα είπε: «Νομίζεις ότι μία γυναίκα όπως η Μισέλ θα παντρευόταν έναν σπασίκλα; Ρώτα τη αν θα παντρευόταν έναν σπασίκλα.» «Μπορώ;» ρώτησε ο Γαλιφιανάκης. «Όχι, δεν θα την αφήσω να σε πλησιάσει» είπε ο Ομπάμα.

«Ξέρετε τι θα έκανα εάν ήμουν πρόεδρος; Θα έκανα παράνομο το διαζύγιο ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου» λέει ο Γαλιφιανάκης και ο αμερικανός πρόεδρος απαντά: «Νομίζω ότι γι’ αυτό δεν είσαι πρόεδρος».

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024