Επτά αγωνιστικές στον Πάρντιου για την… κουτουλιά
Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA) στον Άλαν Πάρντιου, καθώς στον προπονητή της Νιούκαστλ επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού επτά αγωνιστικών για την... κουτουλιά που έριξε στον παίκτη της Χαλ, Ντέιβιντ Μέιλερ. Επίσης, ο Πάρντιου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 60.000 λιρών και επίπληξη για τη μελλοντική συμπεριφορά του.
Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA) στον Άλαν Πάρντιου, καθώς στον προπονητή της Νιούκαστλ επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού επτά αγωνιστικών για την… κουτουλιά που έριξε στον παίκτη της Χαλ, Ντέιβιντ Μέιλερ. Επίσης, ο Πάρντιου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 60.000 λιρών και επίπληξη για τη μελλοντική συμπεριφορά του.
Ο 52χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε ήδη δηλώσει ένοχος πριν από τη εκδίκαση της υπόθεσης από την FA, θα εκτίσει την ποινή του ευρισκόμενος εκτός γηπέδων για τα πρώτα τρία παιχνίδια, ενώ θα κάθεται στις εξέδρες στα υπόλοιπα τέσσερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το συμβάν της 1ης Μαρτίου, το οποίο έλαβε χώρα στη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, η διοίκηση της Νιούκαστλ επέβαλε πρόστιμο 100.000 λιρών στον Πάρντιου.
Σε σημερινή δήλωσή του που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο προπονητής των «ανθρακωρύχων», οι οποίοι είναι όγδοοι στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, 10 αγωνιστικές πριν το τέλος, τονίζει:
«Όπως έχω ξεκαθαρίσει, λυπάμαι βαθιά για το συμβάν και ξανά ζητώ ολόψυχα συγγνώμη από όλες τις πλευρές για τη συμπεριφορά μου, η οποία καταλαβαίνω ότι δεν ήταν αποδεκτή. Θα αποδεχθώ την τιμωρία που μου επιβλήθηκε σήμερα από την FA. Η προσοχή μου τώρα στρέφεται στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Φούλαμ και στο να τελειώσουμε τη σεζόν όσο γίνεται πιο δυνατά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
