Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και θα απουσιάσει οριστικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στη Βαρκελώνη. Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που εξακολουθεί να πονάει στη μέση.
Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και θα απουσιάσει οριστικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στη Βαρκελώνη.
Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που εξακολουθεί να πονάει στη μέση.
Για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, αν και όλα έδειχναν ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί, η απόφαση θα κριθεί μετά την προπόνηση της Τετάρτης, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.
Εν τω μεταξύ, κανονικά προπονήθηκε ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, που απουσίασε τη Δευτέρα στη Γεωργία για να ρυθμίσει ένα θέμα με τη βίζα του.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,