
Για το πορτογαλικό success story θα μιλήσει ο Π. Τόμσεν
Κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο που διοργανώνεται στη Λισσαβόνα, την Τετάρτη, θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα Πόουλ Τόμσεν. Το συνέδριο έχει ως θέμα «Η Πορτογαλία μετά την τρόικα» και τις εργασίες του θα ανοίξει ο πορτογάλος πρωθυπουργός Πέδρο Πάσους Κοέλιου. Ο Πόουλ Τόμσεν θα μιλήσει στο συνέδριο με την ιδιότητα του αντιπρόεδρου του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο που διοργανώνεται στη Λισσαβόνα, την Τετάρτη, θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα Πόουλ Τόμσεν.
Το συνέδριο, που διοργανώνουν η πορτογαλική εφημερίδα Jornal de Negócios και το Rádio Renascença, έχει ως θέμα «Η Πορτογαλία μετά την τρόικα» και τις εργασίες του θα ανοίξει ο πορτογάλος πρωθυπουργός Πέδρο Πάσους Κοέλιου.
Ο Πόουλ Τόμσεν θα μιλήσει στο συνέδριο με την ιδιότητα του αντιπρόεδρου του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ακόμη, στο συνέδριο θα μιλήσουν ο υφυπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μπράιν Χέιζ και η πρόεδρος του συμβουλίου δημοσίων οικονομικών της Πορτογαλίας Τεοντόρα Καρντόσο.
Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στην επόμενη ημέρα της πορτογαλικής οικονομίας μετά το Μνημόνιο και στον καθορισμό των δημόσιων πολιτικών που προωθούν μια βιώσιμη πορεία ανάπτυξης.
Λόγω της συγκεκριμένης υποχρέωσης ο Πόουλ Τόμσεν θα βρεθεί στην Αθήνα στις 13 Μαρτίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της τρόικας.
Θανάσης Κουκάκης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρέσια – Ολυμπιακός 16-17: Θρίαμβος του Θρύλου που επέστρεψε στο Final Four του Champions League!
- Διπλωματικό πόκερ: Γιατί ο Σι Τζινπίνγκ δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στον Τραμπ για τη Μέση Ανατολή
- Λαζόπουλος για υποκλοπές: Αν υπήρχε γιατρός να εξετάζει πολιτικές ασθένειες, θα έλεγε ότι η Δημοκρατία έχει πάψει να λειτουργεί
- Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης – Η ανάρτηση με νόημα του Ζαχαρία Κεσσέ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ροντινέι είναι πλέον εξτρέμ – Θα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ»
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
