Εκτός τελικού ο Δουβαλίδης, άτυχη η Κυριακοπούλου
Ο Κώστας Δουβαλίδης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον αποψινό τελικό των 60μ. εμπόδια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Σόποτ της Πολωνίας. Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 7.62, πολύ κοντά στο φετινό του πανελλήνιο ρεκόρ (7.60), αλλά έμεινε εκτός οκτάδας, αφού προκρίνονταν οι τέσσερις πρώτοι. Λίγο αργότερα, η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Νικόλ Κυριακοπούλου. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη αρκέστηκε στη 12η θέση στον τελικό του επί κοντώ, καθώς στην πρώτη προσπάθεια στα 4,45μ. είδε το κοντάρι της να σπάει, ενώ η πτώση ήταν τόσο κακή που οριακά δεν χτύπησε στην βαλβίδα. Στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.55μ.
Ο Κώστας Δουβαλίδης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον αποψινό τελικό των 60μ. εμπόδια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Σόποτ της Πολωνίας.
Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με 7.62, πολύ κοντά στο φετινό του πανελλήνιο ρεκόρ (7.60), αλλά έμεινε εκτός οκτάδας, αφού προκρίνονταν οι τέσσερις πρώτοι.
Τα «εισιτήρια» πήραν ο Αμερικανός Ομο Οσάγκαε (7.49), ο Γάλλος Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ (7.50), ο Βρετανός Γουίλιαμ Σάρμαν (7.53) και ο Γερμανός Ερικ Μπαλνουβάιτ (7.54).
Άτυχη η Κυριακοπούλου
Η ατυχία στέρησε από τη Νικόλ Κυριακοπούλου μία υψηλή θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Σόποτ της Πολωνίας.
Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη αρκέστηκε στη 12η θέση στον τελικό του επί κοντώ, καθώς στην πρώτη προσπάθεια στα 4,45μ. είδε το κοντάρι της να σπάει, ενώ η πτώση ήταν τόσο κακή που οριακά δεν χτύπησε στην βαλβίδα.
Νωρίτερα, η Κυριακοπούλου είχε ξεπεράσει με την πρώτη τα 4,30μ., άφησε τα 4,45μ. προκειμένου να ηρεμήσει από το ατύχημα και να διαπιστώσει αν το χτύπημα στο χέρι ήταν σοβαρό και δοκίμασε τρεις φορές ανεπιτυχώς στα 4,55 μέτρα.
Η σημερινή ατυχία, πάντως, της ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες, καθώς πριν από χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε με το κεφάλι στη βαλβίδα.
Να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα επικοντίστρια ταξίδεψε στο Σόποτ με 4,72μ. και είχε υψηλές προσδοκίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: To λαμπερό beach πάρτι πριν τον γάμο
- Κρήτη: Δολοφονία το τροχαίο του προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίου – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «είδε» το έγκλημα
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 67χρονος που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στον Εύοσμο
- Η ΕΛΑΣ γίνεται κόμμα – Kαμπάνια στην κοινωνία και οικονομική εξόρμηση στα νέα μέλη
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League

