Ομάδα φοιτητών διέκοψαν τη σύνοδο των πρυτάνεων στο Χαροκόπειο
Ένταση προκλήθηκε κατά την έκτακτη σύνοδο των πρυτάνεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η οποία και διακόπηκε, όταν ομάδα περίπου 150 ατόμων μπήκαν στο χώρο, φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη διαγραφή των «αιώνιων» συμφοιτητών τους.
Ένταση προκλήθηκε κατά την έκτακτη σύνοδο των πρυτάνεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η οποία και διακόπηκε, όταν ομάδα περίπου 150 ατόμων μπήκαν στο χώρο, φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη διαγραφή των «αιώνιων» συμφοιτητών τους.
Την απόφαση να διακοπεί η σύνοδος έλαβε ο προεδρεύων του συντονιστικού των πρυτάνεων, πρύτανης του Χαροκόπειου, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.
Όπως δήλωσε ο πρύτανης του ιδρύματος, η Σύνοδος υπό καθεστώς πίεσης δεν μπορεί να συνεχισθεί, οπότε διέκοψε τις εργασίες της και όπως έγινε γνωστό θα ορισθεί νέα ημερομηνίας σύγκλησης του οργάνου.
Οι πανεπιστημιακές σχολές καλούνται να διαγράψουν μέχρι τον Σεπτέμβριο από τα μητρώα τους περίπου 180.000 φοιτητές που είναι ανενεργοί τα τελευταία χρόνια.
Τη διαφωνία τους έχουν εκφράσει οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίες παραχωρήσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ
- Σουηδία – Ελλάδα: Οι Έλληνες φίλαθλοι στην «Strawberry Arena» (vids)


