Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ, δύο συλλήψεις για ναρκωτικά
Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία στους χώρους εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πέριξ αυτών, με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως τη διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προσήχθησαν 16 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα δύο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και δισκία που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών.
Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στους χώρους εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πέριξ αυτών, με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως τη διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη χθεσινή επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προσήχθησαν 16 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα δύο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες χασίς και δισκία που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ, όπως επισημαίνεται στην παραπάνω ανακοίνωση, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα η Γιοχάνα Εγουόντο
- Υπαίθριο πρότυπο πάρκο θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Καρπάθου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης πέντε ετών και οκτώ μηνών σε Μελά και Ρέππα
- O Αλέγκρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νάπολι (pic)
- ΠΑΣΟΚ: Μονόδρομος η παραίτηση Ντόκου – Η κυβέρνηση των αρίστων της ΝΔ σιωπά για το πρωτοφανές συμβάν
- Η Τζόντι Φόστερ θεωρεί ότι η «F1» με τον Μπραντ Πιτ δημιουργήθηκε με ΑΙ



