Ο Χάκετ δηλώνει ότι η Αρμάνι έρχεται… ορεξάτη στο ΣΕΦ
Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο διανύει περίοδο φόρμας και ο Ντάνιελ Χάκετ θέτει ως επόμενη μεγάλη αποστολή για την ιταλική ομάδα τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη, αν και παραδέχεται πως ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός.
Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο διανύει περίοδο φόρμας και ο Ντάνιελ Χάκετ θέτει ως επόμενη μεγάλη αποστολή για την ιταλική ομάδα τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη, αν και παραδέχεται πως ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι για δέκα ματς και στην Ευρωλίγκα είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα, ειδικά σε έναν τόσο ισορροπημένο όμιλο σαν τον δικό μας. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε απέναντι στην Εφές, αλλά όλοι θυμόμαστε πώς χάσαμε, με εκείνο το απίστευτο τρίποντο του Πλάνινιτς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, αλλά φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Όμως είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το στόχο», τόνισε ο γκαρντ της ομάδας του Μιλάνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: «Έφυγε» ο Γιώργος Γονιός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442