Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

S&B: Βραβείο «Προσφοράς στο Κοινωνικό Σύνολο»

Το πρόγραμμα YOU@S&B της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. απέσπασε το βραβείο «Προσφοράς στο Κοινωνικό Σύνολο», στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2014, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 17ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Νότιας Ευρώπης της S&B Σίσση Αμβροσιάδου, κατά την παραλαβή του βραβείου, δήλωσε σχετικά: […]

Το πρόγραμμα YOU@S&B της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. απέσπασε το βραβείο «Προσφοράς στο Κοινωνικό Σύνολο», στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2014, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 17ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Νότιας Ευρώπης της S&B Σίσση Αμβροσιάδου, κατά την παραλαβή του βραβείου, δήλωσε σχετικά: «Tο You@S&B είναι η απάντηση της S&B στις ανησυχίες των νέων για το μέλλον τους. Όλοι οι εργαζόμενοι της S&B υποδεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης τους 25 νέους συναδέλφους μας και ήδη αποκομίζουμε αμοιβαία οφέλη.»

Η S&B θέλοντας να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας των νέων, και ως μέρος της Κοινωνικής της Συνεισφοράς σχεδίασε στις αρχές του 2013 το YOU@S&B. Τo πρόγραμμα προσφέρει σε 25 άνεργους νέους την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία μέσω 9μηνης αμειβόμενης απασχόλησης στις δραστηριότητές της στην Αθήνα, Μήλο και Φωκίδα. Οι νέοι που επιλέχθηκαν έχουν ξεκινήσει την 9μηνη εργασία τους από το Σεπτέμβριο του 2013 και αποκτούν ήδη επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για τη βελτίωση της επαγγελματικής τους προοπτικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024