Δολοφονία 22χρονου τα ξημερώματα στη Ροτόντα
Άνδρας 22 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου - Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Άνδρας 22 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους και συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας ο 22χρονος υπέστη δύο τραύματα στην αριστερή θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια κατέληξε.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ
- Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά