Άνδρας 22 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου - Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Άνδρας 22 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους και συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας ο 22χρονος υπέστη δύο τραύματα στην αριστερή θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια κατέληξε.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).